Woody Allen se va retrage din activitate, după încă „unul sau două filme”

Posted on Vizualizări: 0

„Nu mai e nevoie să stau în frig iarna și în căldură vara, sau să mă trezesc la ora 5 dimineața, pentru ca apoi toată ziua să iau decizii”
Pentru un motiv sau altul, Alec Baldwin a ales să apară alături de controversatul regizor Woody Allen într-o transmisiune live pe Instagram în dimineața de marți, 28 iunie.

Regizorul Woody Allen a avut parte de o atenție nedorită în 2021 când faimoasele acuzații de incest la adresa lui reveneau la suprafață odată cu lansarea documentarului Allen v. Farrow, pe HBO GO. În documentar, Dylan, fiica adoptivă a cuplului Allen-Mia Farrow susține că Allen, în chiloți, o mângâia pe Dylan-copil, atingând-o în mod nepotrivit. „Tot timpul eram sub puterea lui”, relatează Dylan despre Allen. „Mă vâna”.

Cu toate acestea și mai ales în contextul mișcării #metoo, Woody Allen a continuat să facă filme.

„Lăsați-mă să fac o introducere declarând că am zero interes în judecățile oricui și în postările critice de aici”, declara Baldwin (via NBC News) la începutul interviului pe care i l-a luat lui Allen marți.

Pe parcursul interviului cu Baldwin, Allen sustine că nu mai dorește să facă filme datorită industriei cinematografului aflate pe moarte din cauza aplicatiilor de streaming și a altor modalități de vizionare acasă. Descriind proaspăta lui dorință de a se retrage, Allen adaugă: „Nu mai e nevoie să stau în frig iarna și în căldură vara, sau să mă trezesc la ora 5 dimineața, pentru ca apoi toată ziua să iau decizii. Sunt acasă și tot ceea ce fac e să fac gimnastică, să cânt la clarinet și să scriu. Eram acasă și scriam… și m-am gândit de unul singur: `Cum e dacă nu fac filme? Trăiesc frumos`. Și m-am gândit:`Ei bine, poate mai fac unul sau două filme`”.

Allen are de gând acum să își lărgească filmografia de 50 de lungmetraje cu un proiect deocamdată fără titlu care va fi filmat în Franța, la Paris, cândva anul acesta, conform Screen Daily.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *