Lansarea lui Avatar 2 este deranjantă

Posted on Vizualizări: 0

Zoe Saldaña explică de ce lansarea lui Avatar: The Way of Water este tulburătoare. Actrița a interpretat-o ​​pentru prima dată pe prințesa Na’vi Neytiri în Avatarul lui James Cameron (2009) . Filmul a spus povestea simplă, dar eficientă a lui Jake Sully (Sam Worthington), un marinar cu dizabilități care a fost atras în lumea Pandorei și în conflictul său cu umanitatea după ce s-a îndrăgostit de Neytiri și, la rândul său, de cultura nativă. Pe lângă faptul că a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun film, Avatar a devenit un fenomen al culturii pop și filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile datorită în mare parte efectelor sale speciale inovatoare și utilizării 3D.

În ciuda faptului că scriitorul/regizorul Cameron plănuiește patru continuare, publicul nu a văzut Pandora pe marele ecran de peste un deceniu. Două dintre aceste continuare au fost deja filmate, prima urmând să apară pe 16 decembrie 2022, iar cea de-a doua fiind în prezent programată pentru lansare pe 20 decembrie 2024. Săptămâna trecută, la CinemaCon, Disney a arătat primul film din noul intitulat Avatar: The Way of Water , care promite să depășească limitele tehnologiei cu scenele sale subacvatice. Continuarea este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate proiecte ale anului, iar Saldaña, al cărei profil SF a crescut exponențial de la primul film, a împărtășit ce simte despre viitoarea lansare a filmului.

Participant la CinemaCon 2022 – și câștigând premiul Star of the Year – Saldaña a vorbit cu EW despre Avatar: The Way of Water care își face drumul către cinematografe. Numindu-i lansarea „ de-ngrozitor ”, actrița și-a exprimat cât de interesant este să împărtășești (aproape) în sfârșit cu lumea mult așteptatul blockbuster. Citiți mai jos citatul complet:

„Este interesant; stânjenitoare. Umilindu-se la fel, știi – așteptarea s-a încheiat în sfârșit. Și putem împărtăși ceva ce ne iubim atât de mult cu atât de mulți oameni pe care știm că le iubește și el.”

Așteptarea filmului The Way of Water de Cameron amintește de decalajul dintre trilogia Star Wars a lui George Lucas și prequelele sale, care foloseau tehnologia într-un mod în care originalul nu putea. Într-un mesaj preînregistrat împărtășit la CinemaCon, Cameron a împărtășit modul în care Avatar 2 își propune să utilizeze 3D, cu „ gamă dinamică înaltă, cu frecvență mare de cadre, rezoluție mai mare și o realitate mult mai mare în efectele noastre vizuale..” Așa cum a fost cazul în acel prim film, performanța lui Saldaña este în întregime captată în mișcare. Rolul nu necesită machiaj verde sau albastru, dar ea a repetat cu antrenorii de mișcare și a călătorit în junglă pentru a-și da o idee despre cum este să faci. trăiește ca Na’vi. E suficient să spunem că personajul și lumea ei se vor simți și mai puțin ca CGI decât în ​​filmul original – ceva ce ar trebui completat de acțiunea subacvatică a lui The Way of Water .

Saldaña a continuat spunând că cantitatea mare de pregătire înseamnă „ crezi atât de mult în Pandora, încât pur și simplu nu este o călătorie dificilă pentru tine .” Așteptarea pentru o continuare a Avatarului a fost lungă și a spune că așteptările sunt mari ar fi o subestimare. Cu toate acestea, rareori sequelelor li se acordă o perioadă extinsă de producție cu toată puterea companiei lui Cameron în spate. Continuarea va fi aproape sigur impresionantă la nivel tehnologic, în ciuda lipsei recente de entuziasm în ceea ce privește ochelarii 3D. Sperăm că Avatar: The Way of Apa poate evita o reșapare a poveștii originale, deoarece se concentrează pe fiul adoptiv al lui Neytiri și Jake, Miles, care s-a născut pe acea bază militară antagonistă din primul film și, din nou, este prins între două lumi. Indiferent, este clar că Saldaña, Cameron și fanii abia așteaptă decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *