Brad Pitt vorbește despre ultima perioadă a carierei lui cinematografice

Posted on Vizualizări: 0

Brad Pitt vorbește despre ultima perioadă a carierei lui cinematografice: „Mă consider pe ultima sută de metri”

Într-un editorial dedicat lui Brad Pitt,  publicația GQ dezvăluie că actorul câștigător de Oscar se gândește intens la finalul carierei: „Mă consider pe ultima sută de metri”, relata „gânditor” Pitt, de 58 de ani, care susține că se gândește la ultima parte a carierei sale, cea finală. „Este ultimul semestru sau trimestru. Cum va fi această parte? Și cum vreau să o construiesc?”.

Actorul împărtășește că s-a maturizat târziu atunci când vine vorba de bucurie, după ani de „depresie ușoară”. Pitt explică: „Muzica mă umple de bucurie. Cred că bucuria a fost pentru mine o descoperire recentă, mai târziu în viață. Întotdeauna mă mișcam împreună cu valul, pluteam într-o direcție, apoi în cealaltă. Cred că am petrecut ani întregi cu o depresie ușoară, și până nu m-am împăcat cu ea, acceptând toate laturile personalității – și cea frumoasă și cea urâtă – nu am putut să mă bucur de acele momente de bucurie”.

Cred că bucuria a fost pentru mine o descoperire recentă, mai târziu în viață…

Ceea ce este clar însă e că niciunul dintre colaboratorii actorului nu dorește ca Pitt să se pensioneze din actorie, după peste 30 de ani. „Este unul dintre ultimele staruri ale marelui ecran”, susține Quentin Tarantino, care a semnat regia filmelor cu Pitt Inglorious Basterds și Once Upon a Time in Hollywood (foto), dintre care cel de-al doilea i-a adus lui Pitt un Oscar pentru un rol secundar. „Este un alt fel de om. Și, sincer, nu cred că îl putem descrie exact pentru că e ca și cum am descrie lumina stelelor. Am observat asta pe când făceam Inglorious Basterds. Când Brad era în fața camerei, nu simțeam că mă uit prin aparatul de filmat. Simțeam că eram la un film”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *